Haar- en Bodyzeep voor op vakantie

haar en body zeep vakantieZeep Stokjes voor het Avontuur. Deze stokjes zijn zo gesneden dat ze perfect zijn om mee te nemen als je gaat vliegen, treinen of per auto naar je volgende avontuur in Nederland, Europa of verder weg. Heel erg handig in hotels, op de camping maar ook voor de rugzakreiziger.
En wat denk je van de sportschool, geen flessen meer mee slepen.

Elk zeepstokje is voldoende voor minstens een keer uitgebreid douchen, een half zeepstokje kan gebruikt woorden om je handen te wassen.
Je ontvangt een zeep die je voor haar en lijf kan gebruiken: 2 in 1 en je hebt minder mee te nemen op reis. Een perfect cadeau voor de outdoor of survival liefhebber! De zeepjes ontvang je in een ongebleekt katoenen zakje en je kan er minstens 10 dagen mee vooruit!

De Zeep Stokjes zijn gemaakt van onze Hamam Haar & Body Zeep. Deze zeep is geïnspireerd op de badhuizencultuur. Al eeuwenlang worden badhuizen bezocht in de Oosterse culturen. Het ritueel is een ode van respect aan water en letterlijk was je vuil van je lichaam. De biologische olijfolie is verrijkt met sheabutter en zorgt voor zijdezachte huid en haren. Neutrale henna staat bekend om haar anti-bacteriële werking. Daarnaast is henna ook verzorgend. Door de combinatie van Cederhout, Rozemarijn en Dennen etherische oliën waan je je in een oriëntaalse hamam!

This entry was posted in Haarzeep, Natuurzeep, Tips. Bookmark the permalink.

Comments are closed.