FAQ

Veelgestelde vragen over Zen Zeep

Zijn de Zen Zepen natuurlijk?Alle Zen Zeep producten, inclusief de Zen Zepen zijn 100% natuurlijk. Zen Zeep producten bevatten géén synthetische parfums, kunstmatige kleurstoffen of chemische conserveringsmiddelen.

Zijn Zen Zeep producten biologisch?Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten. Echter sommige ingrediënten zijn niet altijd biologisch verkrijgbaar.

Zeep is toch uitdrogend voor de huid?
De meeste zeep die je koopt droogt de huid uit, maar Zen Zepen worden op een ambachtelijke vervaardigd van uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten. In het proces van zeep maken ontstaat glycerine, dit blijft gewoon in onze Zen Zeep zitten. Daarom voelt je huid zo zacht aan na het gebruik van een Zen Zeep.

Ik heb last van verschillende allergieën. Kan ik Zen Zeep gebruiken?
Het ligt aan je allergie. Je kan allergisch zijn voor een ingrediënt ook al is deze natuurlijk. Alle allergie informatie staat vermeld bij onze producten.

Wat gebeurd er met de bloemen en zaden op de zeep?
Dit is een van de meest gestelde vragen: de natuurlijke bloemen, zaden en vruchten zijn decoratief en zullen bij gebruik uiteindelijk van de zeep afvallen.

Hoe gebruik ik jullie zeep?
Gebruik Zen Zeep zoals je andere zeep zou gebruiken. Het verschil zit het niet in gebruik van de Zen Zeep maar in hoe deze je huid verzacht.

Hoe bewaar ik de gebruikte Zen Zeep?
Als de zeep eenmaal gebruikt is, laat de zeep dan goed drogen. Je kan hiervoor een zeephouder gebruiken.

Ik heb net een prachtig ijsblauw kleurige zeep geurend naar pepermunt. De zeep zou natuurlijk zijn, maar ik ben geschrokken van de ingrediëntenlijst.
Veel producten beweren natuurlijk te zijn, terwijl maar een heel klein percentage van de ingrediënten natuurlijk zijn en er daarnaast veel synthetische ingrediënten gebruikt worden.

Betalingsmogelijkheden
U heeft 2 mogelijkheden om voor uw bestelling te betalen:
* per vooruitbetaling naar onze rekening
* onder rembours

Verzendkosten
Wij verzenden de post via de TNT. De kosten voor verzending is altijd 5.50 euro. Voor het in ontvangst nemen van uw pakket moet getekend worden. Gebruikmakend van hun service zijn we gebonden aan de leveringsvoorwaarden van de TNT, zodra uw pakket ons verlaten heeft. Voor een uitgebreid overzicht van de algemene voorwaarden van TNT verwijzen we u door naar de website http://www.tntpost.nl/zakelijk/klantenservice/algemene-voorwaarden/. Voor bestellingen onder rembours worden € 12,95 in rekening gebracht.

Leveringstijd
De levering van de bestelling geschiedt maximaal 10 na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden.
De levering van niet-standaard bestellingen, zoals grote aantallen zeep, blokken zeep, relatiegeschenken en speciale gelegenheden zeep, duurt in het algemeen 6 weken. Wij verzenden uw bestelling uitsluitend na ontvangst van uw betaling.

Garantie
U kunt de gekochte producten terugsturen zonder reden op te geven binnen 10 dagen na leveringsdatum. Het artikel mag niet geopend, gebruikt, kapot, of geprobeerd zijn. De kosten van het terugsturen van het artikel worden door de klant betaald. Wij accepteren geen pakketten die naar ons onder rembours gestuurd zijn. Het artikel kunt u terugsturen naar:

Zen Zeep
Raadhuisstraat 15
4698 AJ Oud-Vossemeer

Wij verzoeken u om uw naam en uw bankrekening nummer bij te sluiten. Wij zullen het bedrag dan terugstorten. Wij betalen u uitsluitend terug voor de cosmetica die in onze webwinkel zijn gekocht. Lees onze uitgebreide verkoopvoorwaarden voor meer informatie.

Het gewicht en de kleuren van de zeep
Omdat de zeep op een ambachtelijke manier geproduceerd wordt en met de hand gesneden wordt, kan het zijn dat het gewicht van de stukken zeep ongeveer 10 gram verschilt. Tevens kunnen de kleuren van de zeep afwijken van de foto’s getoond op de website.

Privacy
Uw gegevens worden door ons veilig opgeslagen en zij worden niet aan derden verstrekt.

Disclaimer
Zen Zeep.nl heeft alle copyrights van deze site.

Comments are closed.