Dieren

biologische natuurlijke shampoo verzorging hondenshampoo in blik Natuurlijke verzorging voor de hond
Voor onze trouwe viervoeters heeft Zen Zeep een natuurlijke shampoo voor de hond, een ehbo kruidenolie en een kruidenzalf ontwikkeld. De natuurlijke shampoo in blokvorm maakt schoon en verzorgt tegelijkertijd de huid. Hierdoor is een jeukende en schilferende huid verleden tijd en de vacht wordt heerlijk zacht terwijl de hond heerlijk ruikt. Wij hebben 5 verschillende geuren die speciaal zijn samengesteld.

In de zeep zit een handig touw zodat de zeep aan de kraan opgehangen kan worden tijdens het wassen. Niet iedere hond laat zich makkelijk wassen!

ehbo natuurlijke verzorging dieren kruidenzalfNatuurlijke kruidenzalf voor de hond
De kruidenzalf is gemaakt van een combinatie van biologische extra vierge olijfolie en zuivere bijenwas van de locale imker. In de olijfolie zijn 4 verschillende kruiden getrokken zodat de huid wordt verzorgd. De etherische olie van Tea Tree en Lavendel zorgen voor een ontsmettende werking. De zalf trekt snel in en sluit de huid niet af maar kan blijven ademen wat de verzorging en genezing ten goede komt. De zalf kan worden gebruikt op allerlei huidaandoeningen, kleine wondjes. Ook kan de zalf goed onder de poten worden gebruikt de huid wordt daar sterker van. Denk maar eens aan het lopen van de hond in besneeuwde en bestrooide straten, de huid wordt dan goed beschermt. Deze zalf sluit de huid niet af en kan daardoor blijven ademen waardoor de natuurlijke genezing niet geremd wordt.

natuurlijke verzorgende olie voor de hond en dieren Natuurlijke ehbo kruidenolie voor de hond
Deze olie heeft dezelfde werking als de zalf, alleen is het bij sommige honden en op sommige plekken handiger om met een olie te werken.

Wij raden het gebruik van deze producten niet aan bij katten of andere kleine dieren door het gebruik van etherische olie. Deze dieren kunnen daar niet goed tegen. Meer informatie vindt u op ons blog.

Comments are closed.